2011.04.27.
16:54

Írta: Figyeljél már ide!

Foguk alig, hajuk raszta, szaguk fos

Bravó! Végre eltűnnek az ocsmány, ótvaros, rühes, büdös, mocskos csövesek az utcáról! Végre valami hasznos!

Ötvenezerre büntetik azt, aki az utcán él – gyakorlatilag ezt jelenti a Fővárosi Közgyűlés által ma elfogadott előterjesztés.

Meg is érdemlik, hogy dögölnének meg! Mindenhol ott bűzlenek, kéregetnek, isznak, és még rondák is! Ezek. Nehogymár látnom kelljen szerencsétlen embereket az utcán, az azért mégiscsak több volna a soknál. Nem is értem, eddig hogy bírtuk.

Miért nem szedi össze magát? Legyen tiszta, rendes, illedelmes. Legyen józan, illatos. Legyen olyan, mint mindenki más. És főleg ne zavarjon. Ne kéregessen, meg ne akarja nekem a szarjait eladni, majd adok, ha akarok (na persze). Az utca közepén élnek társasági életet, ott esznek-isznak, kaszinóznak, alszanak, hangoskodnak, hát az ész megáll. Én se csinálom ezt, nem zavarok senkit.

Ilyet az ember otthon csinál.

1 komment

Címkék: budapest hajléktalan tarlós istván csöves

A bejegyzés trackback címe:

https://napizacc.blog.hu/api/trackback/id/tr522859718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reactor 2018.02.22. 19:19:49

Maximálisan egyetértek a bejegyzéssel! Ideje hogy ezek a tetűlepte koszlott büdös csövesek eltakarodjanak! Nevetséges, hogy lassan már előbbrevalóak mint az értékteremtő adófizető állampolgárok!
A libbant idiótáknak hála több joguk van, mint az átlagembernek. Üvöltöznek, erőszakosan kéregetnek, rabolnak, piálnak, maguk alá szarnak aztán abban henteregnek. Egyszerűen nem valóak civilizált emberek közé. A csatornába kéne paterolni ezeket a retkedékeket mind. Ott nyugodtan ordítozhatnak, piálhatnak, dagonyázhatnak a szennyvízben is, senkit nem fog zavarni. Ha úgy akarnak élni, mint a patkányok, akkor éljenek ott ahol ők!!!
süti beállítások módosítása