2011.04.22.
10:39

Írta: Figyeljél már ide!

Viktor, a fogtündér

Ezek mindig kitalálnak valamit. Voltak már fürdők, call centerek, plázák, gyárak, földek; most úgy tűnik, a fogorvosok országává kívánunk válni.



Orbán Viktor miniszterelnök ugyanis a magyar gazdaság egyik fontos kitörési pontjának nevezte a fogászati turizmust egy tegnapi konferencián, ahol lezsírozta az Orvosi Turizmus Iroda Zrt. (igen, ilyen is van) elnök-vezérigazgatójával, hogy támogatja a fogászati turizmust.

Zápfogakat importálunk, beszarás.

Orbán afféle kifordított fogtündérként szólva kifejtette: „a fogászati turizmus terén tapasztalható versenyelőnyt kihasználva az ország megmutathatja Európának, miképp tud talpra állni, hogyan képes munkatársadalmat építeni, miközben tudomásul vesszük, hogy a pénzügyi válság előtti időkhöz már nem lehet visszatérni.”

Istenem, hány dologról hallhattuk már ugyanezt... Majd pont a fogdokik fogják megmenteni az országot a hülye köpenyeikben, az idegesítő tükreikkel és lámpáikkal, nomeg a heves lúdbőrözést okozó fúróikkal? A gazdasági csodákban pont annyira hiszek, mint a fogtündérben.
 

Szólj hozzá!

Címkék: turizmus orbán viktor fogászat

A bejegyzés trackback címe:

https://napizacc.blog.hu/api/trackback/id/tr442847000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása