2011.04.21.
10:50

Írta: Figyeljél már ide!

Az oroszok nem szarral gurigáznak

Nem semmi haderőfejlesztést jelentett be az orosz Superman, Vlagyimir Putyin kormányfő: 2013-ban megduplázzák a támadó rakétakomplexumok termelését, új hadászati és harcászati rakétákat építenek, és – többek között – ötezermilliárd rubelt (bő 32 ezermilliárd forint!) fordítanak a hadiflotta fejlesztésére. Hoppá.

Lesz itt még ereszdelahajamat. Van erre egy nagyon találó angol kifejezés: the shit hits the fan. Lassan mindenki kezdjen el ásni. Putyinnak mondjuk szólhattak volna, hogy az iszonyú méretű hadihajók meg ilyesmik egyre kevésbé divatosak, sokkal inkább szokás mostanában lézerekben meg internetes támadásokban meg mindenféle precíziós dolgokban gondolkodni. Ez persze az oroszokra soha nem volt jellemző.

A rakéták már legalább bizonyítottak, plusz nagyok és csillognak.

Davaj.
 

1 komment

Címkék: oroszország vladimir putin hadiipar

A bejegyzés trackback címe:

https://napizacc.blog.hu/api/trackback/id/tr92844496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása