2011.04.22.
10:43

Írta: Figyeljél már ide!

Már Obama is Zuckerberg seggét nyalja

Az Amerikai Egyesült Államok elnökét nem is olyan régen még bevett szokás volt úgy nevezni: a szabad világ vezetője. Megtisztelő, felemelő titulus. Land of the free, home of the brave, eceterá.



Nehezen tudom összeegyeztetni ezzel a képpel azt, hogy Barack Obama, az éppen regnáló nagyvezér a Facebook – állítólagos – alapítójával, Cukorhegyi Márkkal bájvigyorgott meg parolázott Kaliforniában, nyilvánvalóan abból a célból, hogy az internet egyik urának kúlságából őrá is ragadjon valami. Az elnök tudniillik deficitcsökkentő intézkedéseit népszerűsíti éppen az államban, illetve adománygyűjtő rendezvényeken vesz részt, már a jövőre esedékes elnökválasztásra készülve.

Hová tűntek az igazi államférfiak? Obama tényleg úgy érzi, hogy egy egyetemről kibukott mitugrász nyikhajhoz kell lealacsonyodnia, akinek történetesen volt egy kis (nagy) szerencséje? Már Frei Tamás legfényesebb tündöklésének idején sem értettem, hogy miért kell seggre esni az ámulattól akkor, ha az ember találkozik egy gazdag csókával.

Persze, a Facebook ereje elképesztő, de azért ne tegyünk már úgy, mintha csak ebből állna a világ. Az interneten sokszor úgy tűnik, hogy így van, de k. olvasóink, higgyék el nekem: nincs így.

A Facebook nem a világ közepe, Zuckerberg pedig nem a császára. Kezeljük helyükön a dolgokat.
 

Szólj hozzá!

Címkék: facebook mark obama barack zuckerberg

A bejegyzés trackback címe:

https://napizacc.blog.hu/api/trackback/id/tr892847013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása