2011.04.27.
16:40

Írta: Figyeljél már ide!

Mások zsebéből szórni a pénzt: jó

Érthetetlen. A korábban pénzügyminiszteri divatnak számító bivalybőr táska nemzeti pendrive általi kifigurázása után újabb és újabb lépésekkel bizonyítja a kormány, hogy a korábbi húzás nem valódi spórolási gesztusok előfutára, hanem amazoknak szánt fricska volt csupán. „Nekünk nem kell bivaly ahhoz, hogy lazák legyünk! Minden fillért félrerakunk!” Ja, bezzeg a csúcsaudi az rendbe’ van.

Aztán jött az, hogy küldjünk kérdőívet az alkotmányról a választópolgároknak. A nemzeti konzultáció. Egyébként: újabban minden nemzeti. Régebben a „nemzeti” a Nemzeti Színházat jelentette, oszt’ jó napot. Mára használhatatlanná vált ez a kifejezés, mert az ember nem tudja, hogy a szó hallatán miniszterre, hivatalra, közintézményre gondoljon-e, vagy talán a kormány és a zemberek meghitt magánlevelezésére. A kézhez kapott íveken mások mellett persze nem szerepelt az a kérdés sem, hogy „Egyetért-e Ön azzal, hogy iszonyú pénzekért teleszemeteljük a postaládáját?”

Most hogy sikerült az ország legégetőbb problémáját megoldani az alkotmányozással, levezetésül még magát az alkotmányt, illetve annak szövegét is megküldik, cirka nyolcmillió embernek. Harmincnyolc oldalt. Lázár „Lézer” János ezzel kapcsolatban azt találta nyilatkozni, hogy ebben az esetben a tájékozódáshoz való jog kivételesen fontosabb, mint az ország gazdasági helyzete.

BAHAHAHAHA! Pont Lázár Jánost kellett erről megkérdezni? Aki a ki tudja honnan és hogyan összelapátolt vagyonával vagánykodik? Aki szerint „akinek nincs semmije, az annyit is ér”? (Buddha? Gandhi? Teréz anya? Jézus?) Elképesztő. Ezek tényleg mindent megengednek maguknak. Egy Lázár János. Akinek kurvajól megy a szekere, pénze, mint toll a libán, és nem érti, hogy magyarok milliói miért szegények. Talán azért bazmeg, mert a „szolgálati” verdád havi 900 ezerbe került, és azt mi fizettük ki neked. Hogy te gyorsan és biztonságosan odaérhess. Hogy hova, azt persze nem lehet tudni, mert ahhoz nekünk, semmit nem érő köcsögöknek, semmi közünk nincsen. Ehhez persze már hozzászoktunk, a minket képviselő politikusoknak fogalma sincs valós problémáinkról.

Azért kifüggeszteni nem kell majd az alkotmányt, ugye?

Szólj hozzá!

Címkék: alkotmány lázár jános

A bejegyzés trackback címe:

https://napizacc.blog.hu/api/trackback/id/tr742859687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása