2011.04.21.
10:38

Írta: Figyeljél már ide!

Új hobbija van Bill Gates-nek

A világ nem tudom hányadik leggazdagabb embere (folyamatosan váltogatják egymást az első 2-3 helyen, ezzel szórakoznak ezek) már tényleg nem tud mit kezdeni magával. Most éppen azt találta ki, hogy annyi pénze van, amennyi neki már nem is kell.

Már azzal tüzel otthon, azzal törli a seggét, újságpapír helyett százdollárosokból eszi a szendvicset, de egyszerűen nem bír elfogyni a sok zsé. A szemétbe azért mégsem dobhatja ki, ezért úgy gondolta, nagyobb adagokban próbál megszabadulni tőle. Olyan ügyre fordítja tehát a pénzét, amihez sok kell, hogy gyorsabban fogyjon.

A Microsoft alapítója (Alláh orcája fényeskedjék neki) a gyermekbénulás, meg egyéb rákfenék elleni harcra ad egy nagy halom lovettát, hátha az megoldja a problémát. A viccet félretéve: ez tényleg dicséretes. Gates évtizedekig volt folyamatosan a világ leggazdagabb embere, sokaknak példakép, jól teszi, hogy jó példával jár elől. Még akkor is, ha csak unalmában teszi ezt.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: jótékonyság bill gates gazdag

A bejegyzés trackback címe:

https://napizacc.blog.hu/api/trackback/id/tr972844469

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: internet marketing jobs 2018.01.15. 14:19:24

XML: a szabványalkotás szabadsága - Web Koncept

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása